Om HOG

HARLEY OWNERS GROUP

Harley Owners Group – eller i daglig tale bare “HOG”, er intet mindre end verdens største motorcykelklub med ca 1 milli. medlemmer. Harley Owners Group har eksisteret siden 1983 og blev startet af Willie G. Davidson, barnebarn af den ene af grundlæggerne til Harley-Davidson.

Som medlem af H.O.G. International kan du blive medlem af en lokalafdeling – et Chapter. Der findes næsten 1.500 HOG Chapters i verden. Hvert Chapter er sponsoreret af en autoriseret Harley-Davidson forhandler.
De 2 danske HOG Chapters “1 AROS” og “COPENHAGEN” er sponsoreret af CAPS Harley-Davidson. Det 3. HOG Chapter “JYLLAND SYD”, er sponseret af Custom Cycle.

HOG Copenhagen Chapter er stiftet 6. marts 2002 og har nu ca. 450 medlemmer. Vort motto er enkelt: ”Ride and Have Fun” – eller som vi siger: ”Hygge Og Glæde”. Kom og vær med til de mange aktiviteter og kom og mød vennerne – eller få nogle nye – i klubben, hvor der altid er åbent fredag aften fra kl. 17.

Uanset hvor i verden du kommer på din Harley, så har du en ven når du møder et andet HOG medlem – HOG er én stor familie. Et væsentligt element i HOG Copenhagen Chapter er da også, at vores arrangementer er familieorienterede med plads til hele familien.

Som HOG medlem får du også fordele som fx:  Medlemsbladet HOG MAGAZINE, European Touring Handbook, Ladies of Harley, Rallies/Receptions, HOG Travel Center, HD Adventure Tours o.m.m. Alt dette og meget mere kan du læse om på hjemmesiden.

Som HOG medlem har du også mulighed for at få en attraktiv forsikringsordning gennem Gjensidige. 

VELGØRENHED
HOG gør et stort arbejde for velgørenhed eller Charity, som vi kalder det. På internationalt plan har HOG gennem tiderne skænket mere end 250 mill. kroner til bl.a. Muskelsvindfonden i USA. Vi har derfor ingen hensigt om at blive en velstående klub, men vil køre Harley-Davidson og have det sjovt sammen. Kommer der et overskud ud af det, så forærer vi det væk og helst hvis vi samtidigt kan give og selv få en oplevelse ud af det ved at besøge de mennesker, som vi kan glæde i en måske svær hverdag. Du kan læse mere om klubbens chaityarbejde under menu CHARITY.

Få et indblik i vores klubliv

Play Video
Scroll to Top