Harley Owners Group

Eller i daglig tale bare "HOG", er intet mindre end verdens største motorcykelklub med over 1,5 mill. medlemmer. Harley Owners Group har eksisteret siden 1983 og blev startet af Willie G. Davidson, barnebarn af den ene af grundlæggerne til Harley-Davidson.
Som medlem af H.O.G. International kan du blive medlem af en lokalafdeling – et Chapter. Der findes næsten 2.000 HOG Chapters i verden. Hvert Chapter er sponsoreret af en autoriseret Harley-Davidson forhandler. De 2 danske HOG Chapters "AROS1" og "COPENHAGEN" er sponsoreret af CAPS. Det 3. HOG Chapter "JYLLAND SYD", er sponseret af Custom Cycle i Rødding.

HOG Copenhagen Chapter er stiftet 6. marts 2002 og har nu ca. 550 medlemmer – hvoraf nogle bor i udlandet. Vort motto er enkelt: ”Ride and Have Fun” - eller som vi siger: ”Hygge Og Glæde”. Kom og vær med til de mange aktiviteter og kom og mød vennerne - eller få nogle nye - i klubben, hvor der stort set altid er åbent fredag aften. (Se mere under KALENDER).
Uanset hvor i verden du kommer, så har du en ven, når du møder et andet HOG medlem – HOG er én stor familie. Et væsentligt element i HOG Copenhagen Chapter er da også, at vores arrangementer er familieorienterede – plads til hele familien.

Velgørenhed 
HOG gør et stort arbejde for velgørenhed eller Charity, som vi kalder det. På internationalt plan har HOG gennem tiderne skænket mere end 250 mill. kroner til bl.a. Muskelsvindfonden i USA. Vi har derfor ingen hensigt om at blive en velstående klub. Vi vil køre Harley-Davidson og have det sjovt sammen – kommer der et overskud ud af det, så forærer vi det væk, og helst hvis vi samtidigt kan give og selv få en oplevelse ud af det ved at besøge de mennesker, som vi kan glæde i en måske svær hverdag.
Gennem tiden har HOG Copenhagen Chapter ydet donationer og køreture til mange gode formål. (Se mere under CHARITY).
Vi bestemmer selv hvilket velgørende formål eller hvilken organisation, vi ønsker at støtte. Hvis du har en god idé til et formål eller en organisation, som HOG Copenhagen Chapter bør støtte eller besøge, så kontakt os på nedenstående adresse eller direkte til formanden for Charity Comittee’n.

Fordele
Som HOG medlem får du også fordele som fx:  Medlemsbladet HOG MAGAZINE, European Touring Handbook, Ladies of Harley, Rallies/Receptions, HOG Travel Center, HD Adventure Tours o.m.m. Alt dette og meget mere kan du læse om på hjemmesiden.

 

Som HOG medlem har du også mulighed for at få en attraktiv forsikringsordning gennem Gjensidige. Du kan lave en beregning på dette link, hvor du oplyser Caps Hovednummer: 36450345

http://www.gjensidige.dk/hog

 

 

Persondata Politik
For at du kan melde dig ind i HOG Copenhagen Chapter, har vi brug for følgende oplysninger:

  • Navn
  • Adresse
  • Telefonnummer
  • e-mailadresse
  • Forsikringsselskab
  • VIN nr.
  • Indmeldelsesdato

Vi foretager registreringen i vores medlemsdatabase med dine personoplysninger udelukkende med det formål kunne sende dig kontingent opkrævning og information om klubrelaterede oplysninger, som f.eks. tilmeldinger og andet i forbindelse med klubbens aktiviteter og virke. Dine data bruges også til udlevering af årsmærker og lignende jubilæumsagtigt materiale.

Oplysningerne registreres hos HOG Copenhagen Chapter og opbevares så længe medlemskabet er aktivt, hvorefter oplysningerne slettes.

Såfremt du har klubbens forsikringsordning gennem Mondux/Gjensidige deler vi dine oplysninger med Mondux/Gjensidige af hensyn til overensstemmelse mellem vore og forsikringsselskabets aftaler. Det er en nødvendighed for opretholdelse af forsikringsordningen.

Dataansvarlig:
HOG Copenhagen Chapter
c/o CAPS Copenhagen a/s
Vestre Hedevej 24
4000 Roskilde
CVR nr: 20575549

Dine oplysninger videregives eller sælges i øvrigt ikke til tredjemand.

Som registreret hos HOG Copenhagen Chapter, har du altid ret til at få oplyst, hvad vi har registreret om dig, og du har ret til at forlange oplysningerne slettet. Hvis du ønsker oplysningerne slettet, kan dette kun gøres helt og vil medføre, at medlemskab af klubben ikke kan fortsætte. Som en konsekvens heraf vil ophøret blive meddelt til forsikringsordningen, hvorved betingelserne for forsikringen ikke længere er opfyldt og din dækning dermed bortfalder.

Henvendelse i forbindelse med ovenstående kan rettes til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Klubbens adresse
HOG Copenhagen Chapter
c/o CAP'S Copenhagen A/S
Vestre Hedevej 24
4000 Roskilde

Tel.: 3645 0345
 
Medlemskab
For at blive medlem af HOG Copenhagen Chapter, skal du – udover at eje eller have brugsret til en Harley-Davidson motorcykel - også være medlem af H.O.G. International.
Link til Indmeldelse findes her:l H.O.G. International finder du ved at klikke her... 

Indmeldelsesformular til HOG COPENHAGEN CHAPTER finder du under BLIV MEDLEM.