Fra den 27. maj 2020 har regeringen åbnet for fase 2, og det bliver tilladt at foreningsliv (herunder HOG) kan afholde udendørs aktiviteter, dog gælder der stadig forsamlingsbegrænsning på maksimalt 10 personer og under forudsætning af, at der holdes minimum 1 meters social afstand. Det betyder, at vi ikke længere anbefaler at lade vesten blive hjemme. Alle HOG’ere har et personligt ansvar for at regeringens regler og anbefalinger efterleves.

Det lader heldigvis til, at det kun er kortvarigt indtil den 8. juni, hvor det også vil gælde indendørs aktiviteter, og hvor der bliver tilladt arrangerede forsamlinger på 30-50 personer.

Når det tilladte antal er endeligt fastlagt, vil vi se, om det er muligt at afholde vores generalforsamling. Hvis der bliver begrænsninger på f.eks. 50 personer, kan vi eventuelt indkalde med tilmelding, og hvis vi iht. tilmeldingerne ikke kommer over det maksimalt tilladte, vil vi gennemføre, og hvis tilmeldingerne overstiger det tilladte, er vi nødsaget til at udsætte igen til der er nye muligheder.

Ride & Have Fun
Ole
Director