MÅNEDSKALENDER

Flat View
efter år
Månedsoversigt
efter måned
Weekly View
efter uge
Daily View
I dag
Vælg ny måned
Vælg ny måned
Search
Søg
Download som iCal-fil
Ho ho hooooo - HOG’lig JULEFEST
Jul-2.jpg
Lørdag, 7. December 2019, 16:00
 
Ansvarlig: Irene

Sted: HOG klublokaler
 

Lørdag den 7. december kl. 16.00 åbner vi dørene til årets julefest og samtidig årets sidste fest. Vi har menuen - som er det store kolde bord - vi har de kolde øl, vand og vin klar, vi har musikken....

Men vi mangler selskabet. Derfor skal du melde dig til årets julefrokost. For at deltage i dette fantastiske arrangement, skal du tilmelde dig senest 30. november 2019. Da vi i år har fået det mest fantastiske HOG lokale, er klubkassen blev lidt slatten. Derfor er prisen for denne hog’lige aften blevet lidt højere end sidste år. Prisen er 300,- kr. for medlemmer af klubben og 400,- kr. hvis du ikke er HOG medlem.

For dette beløb får du det store kolde/lune julebord, uddelingen af Guttermand/kvinde prisen, uddeling af prisen for længst kørende mand og kvinde, samt en mulighed for at danse som du ikke har gjort i mange år.

 Vi har hyret fantastiske Casey til at spille livemusik for os – og det er ikke kedeligt.

 Beløbet bedes indbetalt til HOG's bankkonto: Regnr. 5301 konto nr. 0247972, Skriv, JULEFEST+NAVN

Til vores Grand Opening fest, var I fantastiske til, at melde jer til at hjælpe både før og under festen. Det ville være dejligt, hvis vi kunne gøre det til en tradition. Vi vil skrive ud på HOG’s facebook og søge folk til, at hjælpe under festen. Hvis du ikke er på facebook, kan du skrive en besked til Irene (4073 7847)

Vi søger: 4 pers. til at rydde af bordene og tage opvasken. 1 pers. til løbende at holde øje med, om der står opvask, og putte det i vores fine nye super hurtige opvaskemaskine 1 til 2 pers. til afsluttende opvask og oprydning

HOG’s fra julefrokostudvalget

 

Tilbage