KALENDER

Månedsoversigt
efter måned
Weekly View
efter uge
Vælg ny måned
Vælg ny måned
Download som iCal-fil
Meet the Directors
Fake facts - Donald Trump.jpg
Fredag, 6. Marts 2020, 18:00
 
Ansvarlig: Ole Reumert

Sted: CAPS' mødelokale Vestre Hedevej 24
 

Fredag den 6. marts 2020 samles Directors, Asst. Directors mm. med vores Regional Manager Bjørn – også kendt som ”Majoren” hos CAPS i de nye flotte lokaler.

Lørdag skal vi (The Directors) i fællesskab sammensætte arrangementer mm. og finde ud af hvor og hvornår vi kan lave fællesture og -arrangementer.

Eftersom Bjørn elsker stegt flæsk og persillesovs, har vi fået den geniale idé at indbyde alle de medlemmer fra de 3 chapters, som har lyst til fællesspisning og til at møde både Bjørn og os andre, så I kan komme med forslag og idéer til, hvad I synes, at vi skal sætte på dagsordenen til om lørdagen.

Vi har planlagt, at vi spiser ca. kl. 1830 i de nye klublokaler på Vestre Hedevej 24 i Roskilde. Når vi har spist, er ordet frit med alle mulige og umulige forslag og idéer, til hvordan vi kan styrke samarbejdet mellem vores chapters.

Du har her en gylden mulighed for at påvirke samarbejdet, at se og bruge de nye københavnerklublokaler, at hygge med alle de andre HOG’er og få en god gang stegt flæsk med persillesovs for kr. 100,-.

Der er mulighed for overnatning i nærheden i Roskilde på hotel eller vandrerhjem.

Meld dig til på https://hog-cph.dk/ hurtigst muligt, da det er ”først-til-mølle” princippet, og vi har sat 80 pladser til rådighed. Vel mødt.

Directors fra JYLLAND SYD, AROS 1 og COPENHAGEN

Sidste frist for tilmelding onsdag d. 4/3 2020 kl. 15:00

 

NB: Kun for medlemmer !!

Registeringer er nu lukket