KALENDER

Download som iCal-fil
Klubaften
Den nye HOG Bar.jpg
Fredag, 15. November 2019, 17:30 - 22:00
 
Ansvarlig: Fahnøe

Sted: Vestre Hedevej 24, 4000 Roskilde
 
Filmaften
 
I disse dage er det 30 år siden at Berlinmuren blev brudt ned. Mange af os husker sikkert den "kolde krig" og de forholdsregler nogen tog i 60'erne for at kunne modstå truslen om en atomkrig.
 
Nogle af os var med på turen til Koldkrigs fortet for nogle år siden, og så hvordan man lyttede, og holdt udkig efter Russerne.
 
Derfor vil vi på fredag d. 15/11 arrangere en filmaften, med tilhørende Pølser og tilbehør, for at fejre 30 året for Berlin murens fald, og den foreløbige slutning på den kolde krig....
 
der er 2 muligheder:
 
Roger Waters: The Wall.
 
Den bygger på det banebrydende konceptalbum og er en koncertoplevelse, som pirrer sanserne kombineret med et intenst, personligt road trip med udgangspunkt i det tab, Roger har følt gennem hele sit liv på grund af krig. På scenen og her på film har Roger Waters kanaliseret sine holdninger ind i sin kunst og sin musik.
 
Eller en spændings film:
 
Spioners Bro
 
Advokaten James B. Donovan bliver i 1960'erne hyret til at forsvare en russisk spion, som er blevet tilfangetaget af de amerikanske myndigheder. Spionernes bro er baseret på virkelige hændelser og er instrueret af Steven Spielberg.
 
Meld tilbage på FB, eller på medlems tlf: 53832215, hvis i vil deltage i en hyggelig aften i verdens bedste chapter.
 
Prisen vil være ca 25 kr, som betales på stedet.
 
Valget af film vil være ved afstemning.
 

Tilbage