KALENDER

Download som iCal-fil
Bakkens Åbning 2019
Bakken åbning og lukning.jpg
Fredag, 12. April 2019, 17:00 - 21:00
 

 

Ansvarlig: Ole Reumert

Sted: Klublokalet på Torvekanten 2
 

Vi håber på et mildt forårsvejr, når du skal være med til at åbne Bakken sammen med nye og gamle venner i HOG Copenhagen Chapter, fredag den 12. april 2019. Hvis du vil med til et af landets største motorcykelarrangementer, så gå ikke glip af denne mulighed. Traditionen tro vil vi igen arrangere bordbestilling til rå mængder af stegt flæsk ad libitum på restaurant ”Hvide Hest”. (Prisen var sidste gang kr. 148,-, så regn med noget i den retning) Tilmelding skal senest være onsdag den 10. april 2019, og din tilmelding her betyder, at vi reserverer plads til dig på Hvide Hest. Du afregner selv mad og drikke til tjeneren bagefter.

Vi mødes kl. 17:00 i klubben og kan måske nå en kop kaffe og toiletbesøg, inden vi kører samlet til Farumgade eller Esromgade (sidegade til Nørrebrogade). Sidst var der lidt problemer med at komme frem i Farumgade, så vi checker det, inden vi kører derind.

Ved ca. 19-tiden går det så med veloplagte politimotorcykler i fælleskortege, hvor vi prøver at holde HOG samlet, med tusindvis af andre motorcykler i langsom fart op til Bakken, hvor vi regner med at have bordet reserveret fra kl. 20:00. Hvis du skulle ankomme alene, så spørg efter bordet til: ”HOG – Ole”.

Vi har endnu ikke fået information om HOG forsikringen MONDUX dækker på dagen – men det regner vi indtil videre med, så følg lige op på det her på siden. Hvis det skulle blive meget dårligt vejr, og der måske er sne, is og salt, skal du ikke holde dig tilbage for at deltage i en HOGgelig gang stegt flæsk på Hvide Hest kl. 20, for der er stadig mulighed for at møde vennerne på 4 hjul…

Registeringer er nu lukket
 

Deltagere

Ole Reumert
@email
Leon Møller Jensen
Marianne Duffield
Henrik Løfqvist
Brian Ziegler
Peter Rubeck Christensen
Birthe
Kim Ortmann
6960651 Tina V. Hansen
@email
Maurice Lindegaard Manuel
Jeg kommer med min hustru Rikke Lindegaard Manuel :)
Deltager (14/50)Besked til arrangørenChapter medlemsnummerNavn