Julefest 2015
Kaptajn Reumert og hans henrivende Chief Purser sad klar ved check-in bordet og tog imod alle passagererne med boarding-pass'er. Ved det obligatoriske Security tjek stod skibets Chief Officer og SSO (Ship Security Officer) klar, og kom man forbi dette security check, skulle man have et grundigt læge tjek af skibets læge "Doctor Lummer" fra Jamaica. Alle fik en søsyge pille og blev vaccineret imod alle mulige sømandssygdomme og kunne nu gå sikkert om bord. Ved gangway'en til skibet blev man mødt af to smukke matroser som hængte en flot Haveje krans om halsen på alle passagerer, inden det officielle foto blev taget af Skibsfotografen J.PEG af 1 grad. Efterfølgende langede Skipper Skræk en lakridspibe i kæften på passagerene, og dernæst blev der tilbudt klipning eller vandondulation af skibets meget feminine mandlige frisør og til sidst blev passagerne fulgt sikkert til bords (ikke overbord) af skibets yndige svenske kok.

 Der blev ringet med skibsklokken og skibet satte kursen mod Haveje, imens alle passagerene brød ud i fællessang med et sømands potpourri i bedste Gustav Winckler stil. Efter de første sildestimer var gledet ned, blev det tid til Båd- og Brandmønstring efterfulgt af endnu en fællessang "Sømanden Will den Fromme".

Da vi nåede Malmø og havde sat to illegale flygtninge i land, var det blevet tid til at afsløre - længst kørende mand og kvinde i 2015. Det blev Jens Juhl med 34.045 km og Grith Skovbølle med 11.865 km. Så blev årets Guttermand og Gutterpige afsløret. Priserne gik for første gang til mand og hustru. Årets Guttermand 2015 blev Torben Bøhm og Gutterpigen blev Helle Bøhm. Stort tillykke til dem begge med de flotte titler. Nu gik bølgerne højt og hele skibet vuggede med til "I en lille båd der gynger".

Imens alle var igang med de lune retter, blev der råbt "Land i sigte!".... det viste sig dog, at det ikke var et rigtigt land, men en lille ø, så derfor blev der hurtigt sendt bud efter Ø-Rådet. De havde allieret sig med Trubadurix, og sammen rappede de sig gennem farvandet med kursen mod Ø-Turen 2016 - Rømø. De lune retter var stadig lune efter dette monster hit, og der blev spist og skålet, og stemningen var høj. Inden ris a la manden var det blevet tid til "Bar røv" med boarding-pass, og dem der ikke ved, hvad det er, skulle bare have været der. Det eneste der kan afsløres er, at det blev tre passagerer, der vandt nogle flotte krydstogtspræmier.

Nu åbnede skibets diskotek, og her gik bølgerene højt de næste mange timer. Det forlyder, at ingen med sikkerhed kan sige, om skibet nået destinationen Haveje..

Tak til alle der var med til at gøre dette til en mindeværdig julefrokost.