HOG MOMENTS

Charity Gentofte
En herlig dag med Charity til Gentofte Østerled. Vi mødtes på Skovshoved havn i høj sol og temmelig høj varme - men alle var klar til den korte tur til Østerled. Mange fik en tur og bagefter bød de HOG CPH chapter på pølser og brød og så en sodavand. Herefter fri tur til Vedbæk efter kaffe og is. Super tur i godt humør for alle

Julefrokost
Ups - der er ingen tekst, men det er fordi intet er sendt ind. Så derfor har du en fortælling som DU vil bidrage med til HOG's julefrokost 2018 - så send den til een i bestyrelsen - så vil den kan blive publiceret her.

Jdag
Herligt at J dag altid falder på en HOG klubaften, sådan skete det også i år 2018, hvor der var blevet taget initiativ til at sikre sig forsyning af årets snebajer, som klubben gav een gratis flaske af. Dejligt for dem der var til stede og hjalp klubben af med alle de flasker der var modtaget. Klubaftenen trak ud, der blev talt og snakket, og spillet dart...igen til midnat. Tak for en super klubaften

KM aflæsning HOGtober fest
En grå og trist lørdag med temperatur omkring de 4 grader, regn og overskyet var dagen for årets HOG KM aflæsning inden aftenens HOGtober fest. Men kun ganske få havde benyttet lejligheden til at gøre sin mc våd og beskidt på turen ind til Caps for at få læst km af....ca samtidig kom Torben forbi med svinet som skulle på grillen i god tid så alle senere samme aften kunne nyde den gennemstegte gris. Tonni var også klar til at bistå Torben med klargøring af svinet - og tror vist at d'herrer havde en fin eftermiddag sammen. Stort arrangement blev afviklet til HOGtober fest med dejlig forberedt gris, kolde øl, højt humør og festen blev vist nok først afsluttet engang efter midnat. Check billederne - de taler for sig selv

Åbent hus sept
Årets sidste Caps åbent hus blev afviklet i et fantastisk vejr med mange HOGGER som hjælpende deltagere. Tidlig start for morgenholdene med morgenmad og forberedelse til DEMO rides (bemærk nye sikkerhedsveste :-)) og eftermiddagsforberedelse til aftenens medhjælper fest. En herlig dag i Valby

Bakken
Så kom dagen hvor Bakken skulle lukke. Vejret var i top og det havde trukket mere en 20 mc'er til at mødes i klubben inden afgang til Nørrebrogade. Den var mega pakket og vi blev sendt langt ned ad gaden men humøret var højt, samme var lyden af dækspark og mange mennesker. Kl 19 sharp var der afgang men det tog et stykke tid inden det blev vores tur til at trille derud. En fed tur. Efterfølgende spisning med stegt flæsk på den Hvide Hest. God bakkeafslutning :-) Vi ser frem til kick off 2019

Slotstur
Idag mødtes 11 glade bikere i Ballerup med afgang mod slotte og klostre i Nordsjælland. Første stop blev Frederiksborgs slot opført i 1560 af Kong Frederik den 2. Efter et kort stop med kort fortælling om slottes historie kørtes der videre mod Fredensborg slot, opført 1724 og her gentog historien sig. Vi havde fornøjelse at møde næstformanden for Fredensborg kulturhus som gav os historien om huset - spændende...Vi sluttede den officielle tur af i Esrum hvor vi besøgte klosteret fra 1151. Dem som havde lyst kørte med til Hornbæk for at nyde en is i det gode vejr - retur via Strandvejen.

Chartiy Orø
Sensommer HOG Charity tur med Make Wish Foundation startede ud i Roskilde lørdag morgen med kørsel af fine veje mod Nykøbing Sj's Sommerland hvor ca 55 børn stod klar til at få deres ønske opfyldt - en køretur med HOG CPH. Efter mange køretur drog vi mod Rørvig - Hundested færgen og derefter videre mod Jægerspris slot til rundvisning. I regnen stred vi os til næste færge mod Orø, hvor god mad og underholdning med Mads Christensen ventede os på Hegnegården. En herlig tur for alle dem der tog sig tid til at være med på Charity's sidste køretur i 2018.

Pinsetræf

Tak til alle der kørte med YG til pinsetræf på Lollands hyggeligste campingplads, og specielt tak til dem der kørte hele den lange vej bare for at sige hej et par timer og hygge med os.
Den stod som sædvane på dæksparkerri, et par brændere, øl, helstegt svin og massere livemusik. Og kæmpe tømmermænd ramte da også lørdag, selvom John Møller ikke mente det var en mulighed. Så vi måtte rejse os hvor vi faldt, selvom øllene smagte mærkeligt dagen efter.


Endnu engang tusind tak for fest og HOG hygge.

3jays 

Gløg & Æbleskiver

Rigtig mange Hoggere havde fundet vej til klubben på årets sidste klubaften. Humøret var højt og der var dømt julehygge med Gløgg og Æbleskiver i lange baner.

Glædelig jul og godt nytår.

Julefest 2015
Kaptajn Reumert og hans henrivende Chief Purser sad klar ved check-in bordet og tog imod alle passagererne med boarding-pass'er. Ved det obligatoriske Security tjek stod skibets Chief Officer og SSO (Ship Security Officer) klar, og kom man forbi dette security check, skulle man have et grundigt læge tjek af skibets læge "Doctor Lummer" fra Jamaica. Alle fik en søsyge pille og blev vaccineret imod alle mulige sømandssygdomme og kunne nu gå sikkert om bord. Ved gangway'en til skibet blev man mødt af to smukke matroser som hængte en flot Haveje krans om halsen på alle passagerer, inden det officielle foto blev taget af Skibsfotografen J.PEG af 1 grad. Efterfølgende langede Skipper Skræk en lakridspibe i kæften på passagerene, og dernæst blev der tilbudt klipning eller vandondulation af skibets meget feminine mandlige frisør og til sidst blev passagerne fulgt sikkert til bords (ikke overbord) af skibets yndige svenske kok.

Caps åbent hus

Mere end 50 HOGGER stillede op og hjalp med den praktiske afvikling på dagen, som fra tidlig morgen til sen eftermiddag bød på sol og sommer denne sene efterårsdag. Der blev brygget kaffe i spandevis, skænket øl - vand og givet popkorn i stor stil kort efter at den sidste kop kaffe og rundstykke var fortæret. På DEMO rides blev der lined up til kø for de mange der ville prøve en tur på nye Harley's. Dagen blev traditionen tro sluttet af i klublokalerne hvor Caps var dagens vært til en velforberedt middag af dagens grillmestre og køkkenpersonel. Tak til alle for jeres store fremmøde og opbakning. Vi ses igen til foråret '16. Vel mødt. Tonni og Jan E

Vi mødtes ved Statoil i Køge (sædvanlige sydlige mødested) kl. 08:45, hvorefter Bjarne F. briefede om arrangementet, og Fahnøe fortalte om turen derover og hvor man kunne finde turene på Tourstart.org.

Himlen så noget truende ud, men vi tog chancen og kørte afsted - uden regntøj. Efter næsten kun 10 minutter på vestmotorvejen kom de første dryp, for sekunder efter at fulgt op af et veritært skybrud. Så fandt den ene gruppe en mortorvejsbro, hvor de fleste kunne tage rengtøj på i næsten tørvejr, mens den anden gruppe måtte køre ind til side på motorvejen og tage regntøj på i regnen.

det varede heldigvis ikke så længe, så kiggede solen atter frem - jo, det danske sommervejr er lunefuldt

Ø-tur 2011

Kan du huske den gang da Ø-turen gik til Ærø.

Du kan finde alle de "gamle" billeder i fanen Galleri og trykke på  Billedarkiv.