HOG MOMENTS

 

Hej tak til alle der kørte med YG til pinsetræf på Lollands hyggeligste campingplads. Og specielt tak til dem der kørte hele den lange vej bare for at sige hej et par timer og hygge med os.

Den stod som sædvane på dæksparkerri, et par brændere, øl, helstegt svin og massere livemusik.

Og kæmpe tømmermænd ramte da også lørdag, selvom John Møller ikke mente det var en mulighed. Så vi måtte rejse os hvor vi faldt, selvom øllene smagte mærkeligt dagen efter.

Endnu engang tusind tak for fest og HOG hygge.

3jays 

 

Rigtig mange Hoggere havde fundet vej til klubben på årets sidste klubaften. Humøret var højt og der var dømt julehygge med Gløgg og Æbleskiver i lange baner.

Glædelig jul og godt nytår.

Kaptajn Reumert og hans henrivende Chief Purser sad klar ved check-in bordet og tog imod alle passagererne med boarding-pass'er. Ved det obligatoriske Security tjek stod skibets Chief Officer og SSO (Ship Security Officer) klar, og kom man forbi dette security check, skulle man have et grundigt læge tjek af skibets læge "Doctor Lummer" fra Jamaica. Alle fik en søsyge pille og blev vaccineret imod alle mulige sømandssygdomme og kunne nu gå sikkert om bord. Ved gangway'en til skibet blev man mødt af to smukke matroser som hængte en flot Haveje krans om halsen på alle passagerer, inden det officielle foto blev taget af Skibsfotografen J.PEG af 1 grad. Efterfølgende langede Skipper Skræk en lakridspibe i kæften på passagerene, og dernæst blev der tilbudt klipning eller vandondulation af skibets meget feminine mandlige frisør og til sidst blev passagerne fulgt sikkert til bords (ikke overbord) af skibets yndige svenske kok.

Mere end 50 HOGGER stillede op og hjalp med den praktiske afvikling på dagen, som fra tidlig morgen til sen eftermiddag bød på sol og sommer denne sene efterårsdag. Der blev brygget kaffe i spandevis, skænket øl - vand og givet popkorn i stor stil kort efter at den sidste kop kaffe og rundstykke var fortæret. På DEMO rides blev der lined up til kø for de mange der ville prøve en tur på nye Harley's. Dagen blev traditionen tro sluttet af i klublokalerne hvor Caps var dagens vært til en velforberedt middag af dagens grillmestre og køkkenpersonel. Tak til alle for jeres store fremmøde og opbakning. Vi ses igen til foråret '16. Vel mødt. Tonni og Jan E

Vi mødtes ved Statoil i Køge (sædvanlige sydlige mødested) kl. 08:45, hvorefter Bjarne F. briefede om arrangementet, og Fahnøe fortalte om turen derover og hvor man kunne finde turene på Tourstart.org.

Himlen så noget truende ud, men vi tog chancen og kørte afsted - uden regntøj. Efter næsten kun 10 minutter på vestmotorvejen kom de første dryp, for sekunder efter at fulgt op af et veritært skybrud. Så fandt den ene gruppe en mortorvejsbro, hvor de fleste kunne tage rengtøj på i næsten tørvejr, mens den anden gruppe måtte køre ind til side på motorvejen og tage regntøj på i regnen.

det varede heldigvis ikke så længe, så kiggede solen atter frem - jo, det danske sommervejr er lunefuldt

Kan du huske den gang da Ø-turen gik til Ærø.

Du kan finde alle de "gamle" billeder i fanen Galleri og trykke på  Billedarkiv.