Søndag den 21. august skal vi igen sprede glæde for både modtagere og givere i forbindelse med årets andet store Charity arrangement. Denne gang går turen ad smukke landeveje fra klubben til Ugerløse ved Holbæk. Her skal vi endnu engang gøre en masse unge mennesker glade ved at give dem en oplevelse ud over det sædvanlige :o)

Vi skal besøge det herlige sted Kolo9, der er ”En drømmefabrik" for børn og unge med autisme, ADHD, Tourette og Downs syndrom”, som der står på deres hjemmeside. 

Det bliver et fantastisk arrangement, da der vil være op til 30 forventningsfulde børn specielt samlet til dagen, mindst lige så mange forældre og en hel del personale, som glæder sig rigtig meget til, at vi kommer og giver dem en herlig dag med mange gode oplevelser. 

Dagens agenda er følgende:
08.45 – 09.00 samling ved klubben med fuld tank
09.00 – 11.00 Kørsel til Kolo9 i Ugerløse ad smukke omveje med en kort pause undervejs
11.00 – 11.30 Rundvisning på Kolo9 af børn og personale
11.30 – 12.30 Kørsel med bagsædepassagererne i 3 x 20 min.
12.30 – 13.30 Kolo9 er så venlige at byde os på en BBQ :o)
13.30 – 14.00 Overrækkelse af vores Charity gave til børnene samt overværelse af første ibrugtagning af denne!  
14.00 – Farvel til Kolo9 og kørsel hjemad på nye herlige landeveje.

Gaven er en overraskelse, men vi kan garantere alle, at den både bliver meget populær blandt børnene og helt sikkert også jer HOG-medlemmer, da der er en rød tråd mellem gaven, og det vi elsker allermest :o)

Vi har via Kolo9 og deres leder Ulla Bøttern også kontaktet pressen, så vi satser endnu engang på god pressedækning.

Som tilskud til vores gave til Kolo9 vil vi bede jer om at yde kr. 100,- pr person til dette gode formål. Til gengæld får I - ud over en fantastisk oplevelse og herlig dag - en gratis frokost. Beløbet betales til Charity kassen ved afgang fra klubben.

Alle er som sædvanligt velkomne, men vi håber på mindst 10 cykler med bagsæder, så vi kan klare bagsædeturene på højst 3 kørsler. 

Af hensyn til mad m.m. bedes I tilmelde jer senest den 17. august her på kalenderen.

Mere om Kolo9 her:
Klik her 

Spørgsmål, kontakt Bjarne: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Med venlig hilsen Charity-udvalget 
Ole, Viggo og Bjarne