D. 21.-22. september 2013 var der igen arrangeret en Charity Weekendtur. Denne gang til Julemærkehjemmet Fjordmark i Kruså.Kl. 08.45 mødtes vi ved Køge Transportcenter med afgang mod Korsør kl. 09.00.

Køretur på motorvej over Sjælland, og efter broen på Fyn gik turen ad de skønne landeveje gennem det sydfynske til færgen i Bøjden mod Fynshav.

På færgen fik alle udleveret en sandwich til fortæring ombord.

Ankommet til det sønderjyske, kørte vi mod Dybbøl Mølle for et stop, og vi indførte deltagerne i hvad der skete under slaget ved Dybbøl i 1864. 

½ times besøg i møllen var der også tid til.

Derefter gik turen til Julemærkehjemmet, hvor alle børnene ventede spændt på vores ankomst.

Der blev budt på kaffe og blødt brød, mens lederen fortalte om stedet og Julemærke-hjemmene i særdeleshed. 

Vi overrakte en gave til børnene, det var en computer som de havde ønsket sig, samt vores Copenhagen Chapter flag, som skulle bruges til at pynte deres fællesrum.

Efterfølgende fik børnene en køretur bagpå cyklerne, som de var vilde med, og der var nok nogle der fik mere end en tur.

Vi sluttede besøget, og drog videre mod vores overnatningssted i Tønder, hvor vi fik udleveret nøgler til værelserne. Der havde vi lidt tid til afslapning inden vi sammen gik til restauranten, som bød på Spareribs ad libitum.

Charitybestyrelsen bød endvidere på en enkelt øl eller sodavand.

Efter maden gik mange videre i ”byen” som for Tønders vedkommende var et lokalt værtshus, som husede mange af de lokale stamgæster.

Måske vi fik tømt lageret af Små Grå med hjælp fra vores allesammens Trobadurix som bød rundt.

Søndag gik turen hjemad igen, over den gamle Lillebælts bro, og der var hjemkørsel i forskellige hold.