Årets andet store Charity arrangement går til Assens.

Vi havde jo en rigtig god og herlig weekend i Assens i 2012, som de af jer, der var med dengang, nok kan huske :o)
Charity udvalget har bibeholdt kontakterne med vores ”Assens venner”, og vi har nu planlagt en nyt arrangement med lidt andre vinkler, men måske også med noget der kan blive en Assens Tur tradition.

Kære alle

Som deltagerne på generalforsamlingen hørte, har vi sat et meget specielt samarbejde og event i gang med nogle ihærdige og energiske unge mennesker, der har opfordret os til være en del af deres eksamensprojekt.

 

Denne gang til Julemærkehjemmet i Hobro.

Vi mødtes på Q8 i Roskilde 09.00 med afgang kl. 09.15 til færgen Odden-Århus, med afgang kl. 10.15.

Undervejs mod Odden var det meget tåget og vådt, men ingen regn.
Efter en lille bid vej på motorvejen efter Århus, drejede vi af og kørte ad de smukke landeveje mod Hadsund, hvor en let frokost ventede i Havnecafeen i det dejligste solskin.

D. 21.-22. september 2013 var der igen arrangeret en Charity Weekendtur. Denne gang til Julemærkehjemmet Fjordmark i Kruså.

Da Fulton desværre gik konkurs lavede vi i samarbejde med Fultons nu tidligere chef Ole Madsen, og Henrik Nederby på Pilehaveskolen, et nyt sponsorat med base i Assens nemlig institutionen Pilehaveskolen.

Søndag den 21. august skal vi igen sprede glæde for både modtagere og givere i forbindelse med årets andet store Charity arrangement. 

Årets første Charity heldagsarrangement blev en smuk køretur ad omveje til Hundested, hvor vi havde fået den kendte skonnert Fulton til at lægge ind på vores foranledning.

Vi mødtes på Statoil tanken, afkørsel 32 Køge/Ølby kl. 9.30.